פרוקטוז - הצד המר של הסוכר

דפנה קאן נופרבר

 

כולם אוהבים מתוק, זהו הטעם המועדף על מרבית בני האדם ואנו נמשכים אליו עוד מינקות.
הסוכר הוא מתוק אך הוא גם ערמומי ביותר.
הוא מופיע במזונות ובמשקאות רבים, בהרכבים ובשמות שונים ומשונים. "התחפושת" הטובה ביותר שלו היא כפרוקטוז.
פרוקטוז- נשמע טוב- סוכר עם ריח פירותי רענן וטבעי, אך האם הוא באמת כזה? היכן הוא נמצא? כיצד מפיקים אותו? ולמה???


בהרצאה זאת נכיר את הסוכר מזוויות רבות:

• נבין בצורה מדעית וברורה מה קורה לסוכר כאשר הוא נכנס לגופינו ,מה המטבוליזם שלו וכיצד הוא משפיע על בריאותינו ואיכות חיינו.

• נציץ אל הכוחות הכלכליים המניעים את תעשיית המזון. כוחות אשר מכתיבים את ההנחיות התזונתיות בארצות הברית וכמובן גם בארץ.

• קלוריה היא קלוריה היא קלוריה... האמנם ? ואיך אפשר להתמודד עם השמנה הביטנית הכל כך מטרידה ומסוכנת.

• נבין למה תמיד סוכר " יזמין" עוד סוכר ולאיזה "מעגל קסמים" הוא מכניס אותנו.

• נכיר את תחליפי הסוכר השונים הקימים היום בשוק, על יתרונותיהם וחסרונותיהם.

• נלמד לקרוא את תוויות המזון המופיעות על גבי המוצרים.

 

מרביתנו צורכים סוכר בכמויות בלתי הגיוניות, כ80 % ממוצרי המדף בסופרים מכילים סוכר בכמות כזאת או אחרת. אני מאמינה שלאחר ההרצאה כל אחת ואחד מאיתנו ידע למצוא את הדרך לצמצם את כמויות הסוכר הנכנסות לביתו ולגופו. דבר אשר יבטיח בריאות! שיפור באיכות החיים,תחושת שליטה וירידה במשקל.


"הרופא של העתיד לא יתבסס על מתן תרופות אלא יטפח במטופליו אכפתיות למשמעות הקיום, לתזונת האדם ולמכלול הגורמים המעודדים בריאות ומונעים חולי."
תומאס אדיסון.

 

דפנה קאן נופרבר

• דיאטנית קלינית B.Sc.Nutr
• בוגרת תואר ראשון האוניברסיטה העיברית- הפקולטה לחקלאות.
• בוגרת מסלול דו שנתי בלימודי הנחיית קבוצות בסמינר הקיבוצים.
• בעלת ניסיון של 15 שנים בליווי תהליכי שינוי תזונתי ב"סטודיו c" ובמגזר הפרטי. כיום בעלת קליניקה עצמאית ומנחה קבוצות הרזייה.
• לומדת ומלמדת יוגה כעשר שנים.

להזמנה ולפרטים נוספים:

טובה 052-7474121

דפנה 054-3979999

info@tarbutova.co.il

או מלאו את הטופס ונחזור אליכם בהקדם

נא למלא שם

נא למלא אימייל

נא למלא טלפון

Invalid Input