טובה 052-7474121  דפנה 054-3979999
וואטסאפנעמה 052-7023373



"עוגות מקושטות בסיפורים" - מופע סיפורי חיים

ורד גיאת

                                                                                        

ורד - אמנית עוגות, במופע עיצוב עוגה וסיפורי חיים מתובלים בהומור ומעוררי מחשבה.

המופע "עוגות מקושטות בסיפורים" בהנחיית ורד גיאת,
אמא ל 3 בנים, מעצבת ואמנית עוגות ואם השנה בעיר באר שבע.
בהרצאה שתלווה אתכם ימים רבים.
-
-
"אמרתי לה שאני נוסעת איתה.
מה, לא ?! ואם בדיוק שם נמצא המזל שלה?
מי אני שאמנע את זה??
לא תמיד הכריזמה שלי היתה לטובתי.....
שפתיי והבעת פניי דיברו בנחישות, סעי! אל תדאגי לי!
אני אסתדר! יש לי כל מה שאני צריכה!
וליבי זעק - אל תאמיני לי!! אל תשאירי אותי לבד, אין לי אף אחד....
היא האמינה לי.
רק שנים אחר כך, כשעבדתי במשק בית ושם היתה נערה בת 15 עדינה, אהובה ומוגנת הבנתי כמה זה היה נורא."
-
"עוגות מקושטות בסיפורים" היא הרצאה המגוללת את סיפור חייה של ורד גיאת, הסיפור מתחיל בגיל 5 עם גירושיי הוריה, דרך התחנה העיקרית בגיל 12 כשהבינה שהיא המבוגר האחראי בחייה ואילצה את אימה לרשום אותה לפנימייה ועד לסיפור ילדיה המאומצים.
-
ההרצאה היא על אישה ששינתה את הגישה שלה מהישרדות להתנהלות מתוך בחירה.
בהרצאתה ורד משלבת את השקפת חייה והתובנות שאספה בדרך בהומור רב ובצורה מרגשת.
ובתוך כך כל אחד מוצא את עצמו בסיפורים, "מקבל אישור", מזדהה ומקבל כלים וגישה חיובית.

וכל זאת תוך כדי עיצוב עוגה לעיניי הקהל, ממנה נהנים בסוף המופע.

 

מתאים ל -גברים ונשים, למי שמחפש פעילות קצת אחרת שיש בה גם הקשבה לסיפורים, גם שיחה גם הומור גם דמעות וגם קינוח עוגה.


משך המופע כ - שעה וחצי.


* יכול לשמש ככלי טיפולי לעובדים סוציאלים, מנחי קבוצות, אנשי חינוך, מדריכים חברתיים ומאמנים אישיים.
* בתיאום מראש ניתן להמשיך את ההרצאה לשיחה בין ורד לבין הקהל.

 

 "לאישה הזו יש יכולת נדירה לגרום לכל מי שנמצא מולה לחייך: היא קורנת, מצחיקה, שופעת כישרון ואנרגיות טובות. הקהל פשוט התמגנט אליה מתחילת המופע ועד סופו" – ליאת יוסף.


"היה לנו מפגש נהדר ! אנשים יצאו ממנו ממש מוקסמים ממך, מההשראה שלך ומהסיפור שלך. היה מרגש ומצחיק כאחד, אני אישית הרגשתי שאת "אחת משלנו" כאילו אנחנו כבר מכירים שנים....שמחתי להכיר... ואנחנו עוד ניפגש". מיכל – "מדיגוס"


"מופע מרגש, מפתיע ומקסים של אישה חמה וחכמה שמרתקת את הקהל בזכות הכישרון המופלא שלה בתחום עיצוב עוגות ולא פחות מכך בזכות היכולת לספר סיפורים אנושיים, נוגעים ללב ומצחיקים". מיכל דובר

עוגה וסיפור - עוגת הגבינה של דרורי:

 

דוד שלי דרורי, גר מעבר לים... בדנמרק.
בכל פעם שהוא היה מגיע לארץ, אמא שלי לא הייתה צריכה לחשוב יותר מידי מה להכין לו, זה היה ברור: עוגת הגבינה שהוא הכי אהב - עוגת הגבינה של דרורי!
בכל פעם מחדש, בזמן שהעוגה נחה לה במקרר, וחיכתה בדיוק כמונו לדוד דרורי, הרגשנו התרגשות... וידענו שבקרוב נזכה להתחבק יחד, ולהתגלגל מצחוק יחד עם הדוד הכי שווה בעולם - דוד דרורי!

וכך עברו השנים, מביקור לביקור היינו אוכלים את העוגה, נהנים וצוחקים.

לימים, בזמן שהיה עם משפחתו בדנמרק, דוד דרורי היקר חלה, ולמרבה הצער נפטר.
ואנחנו, בישראל, במרחק של אלפי קילומטרים, ערכנו לו טקס פרידה עם כל האנשים שהוא אהב.
אז נפגשנו כולם, ובאהבה גדולה סיפרנו עליו, צחקנו (כמו שהוא היה רוצה), וכמובן שלא שכחנו את הדבר הכי חשוב - עוגת הגבינה של דרורי!

וכך... מבלי להרגיש, טעמה החלומי ומרקמה הנימוח, החליפו את דמעות העצב, בדמעות של שמחה.
שמחה על כך שזכינו לדוד כל כך מושלם, על כך שבזכות העוגה המדהימה, בכל פעם שהוא היה מגיע... הוא היה מאושר!
שמחה שמסתירה את העצב שבלב... כי כולנו ידענו שאם דוד דרורי היה כאן איתנו, הוא לא היה מסכים שלשנייה אחת, נתעצב.

והטקס הסתיים, העוגה חוסלה, והשנים עברו... והזיכרונות היפים מדרורי היקר נשארים תמיד בלב.
ועד היום, תמיד כשאני מתגעגעת... אני אופה את העוגה עם המון אהבה, וכולנו יחד נזכרים, מתענגים ומחייכים :)

 

המתכון לעוגת הגבינה של דרורי:

 

לבסיס:

200 גר' בסקוויטים

למלית:

4 ביצים

1 כוס סוכר

2 כפות תמצית וניל

50 גר' חמאה

500 גר' גבינה 9%.

לציפוי:

2 כפיות סוכר

1 גביע אשל

1 גביע שמנת חמוצה

 

אופן ההכנה:

הבסיס:

לרסק את הביסקוויטים, להניח ולהדק בתבנית 26\24 משומנת.

 

המלית:

להמיס קלות את החמאה, להוסיף סוכר, ביצים, תמצית וניל וגבינה.

לערבב הכל יחד לתערובת חלקה.

ליצוק את התערובת על בסיס הביסקוויטים, לאפות בחום 160 מעלות כחצי שעה, עד שהדפנות זהובות.

 

בינתיים מכינים את הציפוי:

לערבב בקערה אשל, שמנת, ו-2 כפיות סוכר ולשים בצד.

אחרי שמוציאים את העוגה מפזרים את ציפוי השמנת בעדינות בעזרת כף, ומחזירים לתנור ל7 דק' בלבד.

כשהעוגה מתקררת, יש לכסות בניילון ולהכניס למקרר.

 

אמנם קשה לעמוד בפיתוי, אבל היא הכי טעימה יום למחרת.

 

 

להזמנה ולפרטים נוספים:

טובה 052-7474121

דפנה 054-3979999

או מלאו את הטופס ונחזור אליכם בהקדם